Creatieve hub

Attasjee is een creatieve hub waar je terecht kunt voor al je vragen over marketing en communicatie. Van het bepalen van een communicatie- of marketing strategie tot het uitvoeren van een communicatieplan. Zo ben je gerust dat jouw boodschap bij de juiste doelgroep belandt en dat de vonk overslaat. En dat doet je ongetwijfeld opgelucht ademhalen.

U vraagt, wij draaien

Of je nu een klein of een uitgebreid project hebt, een korte termijnplanning of toekomstgericht wilt denken, dankzij onze flexibele en veelzijdige krachten kunnen we elk project aan. In Antwerpen en Mechelen, maar ook ver daarbuiten.

1 contactpersoon, een heleboel vakexperts

Al onze projecten worden gecoördineerd en aangestuurd door één persoon. Handig, want zo krijg je geen duizenden e-mails van verschillende adressen, hoef je geen briefings te herhalen en gaat er geen informatie of kostbare tijd verloren.

 

“In 2011 startte ik met een gezonde portie goesting en enthousiasme Attasjee op. Als communicatieadviseur, sparringpartner en projectleider waak ik over het imago van jouw bedrijf en zorgt ik ervoor dat geen enkele stap in het proces wordt overgeslagen. Eén ‘single point of contact’ , maar gesteund door een heleboel vakexperts. Onze aanpak is daarom heel persoonlijk, maar tegelijkertijd ook erg kwalitatief en professioneel”.

Margot Huyghe
Margot Huyghe
Zaakvoerster