Testimonials

global image logo

Margot zorgt altijd voor een grappige noot wat meteen resulteert in een ontspannen sfeer op de werkvloer. Ze creëert een geweldig teamgevoel waardoor je elke dag gemotiveerd en met veel plezier aan de slag gaat.

Elke Hadermann – Zaakvoerster van PR Agency – Global Image
zorgbedrijf antwerpen logo

Margot stond voor de grote uitdaging om als marketingaccount op erg korte tijd in een erg complex bedrijf verschillende ballen in de lucht te houden. Dat deed ze met succes. Ze slorpte alle info op als een spons, verwerkte en verrijkte die met haar kennis en inschatting en begeleidde de verschillende projecten verder op hun weg. Het toont haar toewijding en vermogen om zich in elke huid te hullen.

Sara Engels – Adviseur Marketing en Communicatie, Zorgbedrijf Antwerpen
plog violinbowls logo

Without craftmanship, inspiration is a mere reed shaking in the wind. J Brahms. Margot’s bodemloze en gedurfde inspiratie wordt ondersteund door een zeer gedegen vakkennis. Geen windvlaag die daar zomaar omheen waait.

Nico Plog – Plog Violinbows
Crossing Zebra logo zwart

Attasjee slaagde erin om ons verhaal te ontrafelen en onze passie als ondernemer tot de essentie bloot te leggen. Dat gebeurde snel en efficiënt.

Glenn De Potter – zaakvoerder Crossing Zebra
twikit logo

Attasjee kan de uitdagingen van een project telkens helder definiëren en pragmatisch aanpakken vanuit een groot inlevingsvermogen. Marketingadvies met passie en daadkracht.

Gijs Hoppenbrouwers – Co-founder Twikit
Judith logo

Margot is niet in de val getrapt om snel en overhaast conclusies te trekken, maar heeft het merk en mijn bedrijf eerst grondig onderzocht. Het gaat over een opstartend bedrijf maar ook over een uitdagende verkoopsdoelstelling…net omdat lingerie zo’n een intiem, persoonlijk en technisch product is.

Judith Van Herck – CEO – Judith Lingerie
Van Roey vastgoed logo

Margot zorgde voor een klare kijk, een duidelijke visie en heldere communicatie. Haar frisse blik als extern consultant, maar ook haar inlevingsvermogen in het bedrijf zorgde voor erg mooie resultaten en een sterke vooruitgang.

Anouk Van Bavel – Marketing verantwoordelijke bij Van Roey Vastgoed
Van Roey vastgoed logo

Margot luisterde en voerde eerst een doorgedreven marketingscan uit. Daarna werden in overleg de juiste marketingstrategie en bijhorend budget bepaald. Margot
was verantwoordelijk voor de uitrol, bijsturing en lessons learned. ‘Van Roey Vastgoed’ heeft hierdoor op één jaar tijd, op verschillende marketingvlakken, enorme stappen vooruit kunnen zetten.

Bert Grugeon – CEO Van Roey Vastgoed
profile tyre logo

Working with Margot Huyghe: she has been professional, open-minded, efficient and passionate about her field. Her dedication is motivating and contagious. In short: a very nice experience.

Stefanie Van der Veken – Marketing Manager Profile Tyrecenter
attasjee